Kan man dränera året om?

Ja, dräneringar kan genomföras vid alla årstider.

Det stämmer att dräneringar kan utföras under alla årstider i Sverige. Det går att gräva runt hela huset tack vare att marken värms upp av energi läckande källarväggar och tjälen på vintern är bara några decimeter ner i marken. 

Dränera om på vintern – går det?

Vintern är en bra årstid för mark- och anläggningsarbeten av det här slaget. Skadorna på din tomt blir mindre eftersom jordmassorna placeras på mark som är frusen, vilket gör det enklare att återställa din trädgård. Den enda tiden då det inte går att dränera om är vid en temperatur på mindre än 20 grader. 

Det många inte tänker på är att tjälen bara ligger en bit ner i backen, sedan är det fullt grävbart. En maskin kan komma igenom tjälen utan problem och våra grävare kan fortsätta med spade när maskinen tagit grovjobbet. 

Behöver du hjälp med din dränering?

Vi på Dränering Västmanland erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare i Västmanland. Våra medarbetare fuktkontrollerar din källare och vid behov lämnas prisuppgifter på plats. Skriv dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret på hemsidan för återkoppling från en ansvarig representant.

Kostnadsfri fuktkontroll av din källare i hela Västmanland

Vi erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare i Västmanland, du får även offert direkt på plats om så önskas. Skriv dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.