När bör jag genomföra en dränering i Västmanland?

Känner du att din källare har en speciell lukt? Släpper målarfärgen nere i källaren? Då kan det vara dags att göra en husdränering. En dränering är ett effektivt tillvägagångssätt att motverka fukt i huset. Är du osäker om du behöver dränera så skulle jag rekommendera dig att kontakta en av våra yrkesmän för en kostnadsfri konsultation. Våra yrkesmän utför dessa i hela Västmanland!

  • Om ditt hus byggdes för mellan 25 - 30 år sedan är sannolikheten hög att fukt börjat tränga in i källaren och en dränering kan vara nödvändig
  • Om du vet att du har fukt i källaren borde du dränera om genast – att leva i ett hus med hög fuktighet kan vara skadligt 
  • Hög fuktighet eller onormala dofter kan vara ett tecken på att en omdränering är aktuell
  • Salt- eller kalkutfällning eller andra släpp på innerväggarna
  • Märker du kondens på fönster och väggar så kan en dränering vara aktuell

Kontakta oss om din källare har någon av ovanstående punkter

Vi på Dränering Västmanland erbjuder ALLTID kostnadsfri fuktkontroll av din källare i Västmanland. En av våra medarbetare fuktkontrollerar din källare och vid behov lämnas prisuppgifter på plats. Skriv dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret på hemsidan för återkoppling från en ansvarig representant.

Kostnadsfri fuktkontroll av din källare i hela Västmanland

Vi erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare i Västmanland, du får även offert direkt på plats om så önskas. Skriv dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.