Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

Vår största prioritering inför Dränering Västmanland är att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster när du anlitar oss. Som företag har vi valt att fokusera på några få tjänster (enskilda avlopp och dränering) och göra dessa två riktigt bra för privatpersoner i Västmanlands län. Vi på Gårdsmark är speciellt duktiga på enskilda avlopp och kan hjälpa just dig och ditt hem med dina avlopp.

Så hur fungerar egentligen ett enskilt avlopp? Ett enskilt avlopp tar hand om ditt dricksvatten och avloppsanläggning. En ej fungerande anläggning måste vidta åtgärder genast. Som fastighetsägare har du fullständiga ansvaret för att ditt dricksvatten håller god kvalitet samt att din avloppsanläggning har giltigt tillstånd och klarar kraven gällande rening. Är du osäker på om ditt enskilda avlopp håller kraven för Västmanlands län? Kontakta oss genom formulären på hemsidan så kommer en yrkesman från Gårdsmark kontakta dig inom kort.


Behöver du dränera om ditt hus? Vi kan hjälpa dig – klicka länken nedan!


Fler tjänster vi utför

Kostnadsfri fuktkontroll av din källare i hela Västmanland

Vi erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare i Västmanland, du får även offert direkt på plats om så önskas. Skriv dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.